C h i s i a m o

fondatore

A b r a m o

In campagna abbiamo l’esperienza di Abramo che attraverso la cura meticolosa dei vigneti rende possibile la produzione di uve di prima qualità. La sua esperienza è fondamentale per il raggiungimento degli standard qualitativi su cui si fonda la produzione aziendale. La cura di un vigneto richiede grande passione e dedizione ma soprattutto conoscenza profonda delle potenzialità produttive per poter garantire sempre la massima qualità finale.

Director

F a b i o e N i c o l a

In campagna abbiamo l’esperienza di Abramo che attraverso la cura meticolosa dei vigneti rende possibile la produzione di uve di prima qualità. La sua esperienza è fondamentale per il raggiungimento degli standard qualitativi su cui si fonda la produzione aziendale. La cura di un vigneto richiede grande passione e dedizione ma soprattutto conoscenza profonda delle potenzialità produttive per poter garantire sempre la massima qualità finale.
senior winemaker

A g a t h a R o s s i

I’ve always been a wine drinker, but I’d never thought that I’ll ever be a wine maker. It all started with helping Bruno harvest the winery’s first vintage. I immediately fell in love with the process and decided to start working here full time. Never looked back ever since!

My knowledge of wine began in a small
Italian restaurant. The all-Italian staff painted a vivid
picture of what wine meant to them: family, memories, and traditions.

Viticulture Manager

E l l a C a m p o

Growing grapes didn’t start as a passion for me; at first, it was just a job. But the more I did it and the more I learned, the more I became personally invested in the land and the vines. I found my calling being outdoors.

Rotating seasonal jobs took me as far north as Alaska, where I guided outdoor adventure trips and fished for salmon, and to the Southern Hemisphere where I worked in vineyards.
I made vineyard management my career and I’ve never considered anything else.